Cursuri Limba Germana Timisoara

cursuri limba germana timisoara

Cursuri Limba Germana Timisoara - Cele mai eficiente

Cursuri limba germana Timisoara la Fast & Smart English Center; de ce sa ne alegi pe noi? In urmatorul articol iti vom da motivele pentru care centrul nostru de limbi straine este cel mai bun din vestul tarii, dar si alte informatii folositoare pentru atunci cand alegi sa urmezi cursuri de limba germana. Insa in primul rand haide sa vorbim despre etapele pe care le vei parcurge in invatarea oricarei limbi straine.

 • 1. Interesul

  Incepi sa devii interesat de limba straina pe care o studiezi si esti din ce in ce mai interesat de cultura nativilor. Desi nu intelegi nimic, iti place cum suna si ai dori sa o inveti.

 • 2. Te inscrii la cursuri

  Inscrierea la cursuri de limba germana, de exemplu, este un mare pas in invatarea acestei limbi. Vei avea nevoie de un mentor care sa te ghideze in acest proces de invatare. Aceasta deoarece fiecare are o metoda proprie de invatare. Noi vom gasi metoda potrivita de invatare pentru tine

 • Incepi invatarea

  A incepe sa studiezi o limba straina nu este un pas usor pentru nimeni. De aceea, in procesul tau de invatare, vei avea sprijinul nostru permanent si noi te vom ajuta sa fii cel mai bun elev!

 • Aprofundezi

  Deja incepi sa intelegi ce spun nativii, poti formula propozitii coerente in limba tinta si devii mandru de propriile progrese.

 • Devii fluent

  Desigur, pasul urmator este fluenta. Vei intelege tot ce spun fluentii, fara nicio dificultate. Te vei putea exprima foarte bine, fara intreruperi in discurs.

Cele mai eficiente cursuri de limba germana Timisoara

Invand limba germana, dovedesti ca poti stapani una dintre cele mai grele limbi! Iti vom da unele sfaturi pentru a intelege cat mai bine aceasta limba la cursuri: 

 1. Fii atent la ce spun profesorii. Poate acesta este cel mai important moment! 
 2. Ia-ti notite. O sa uiti unele dintre informatiile pe care le primesti, de aceea este bine sa le ai pe toate la indemana. Cel mai adesea se uita regulile gramaticale, dar se poate sa uiti si din vocabular.
 3. Incearca sa raspunzi cat mai mult. 
 4. Fii cat mai eficient.
 5. Intreaba ce nu ai inteles! Exista posibilitatea de a nu fi inteles tot ce iti spun profesorii. De aceea, este bine sa intrebi ce nu ai inteles, pentru a nu ramane cu carente.
cursuri limba germana timisoara

Cea mai buna modalitate de a invata o limba straina nu este cea clasica. Exista metode noi, interactive si eficiente. Noi le-am studiat si aplicat pe toate si am ajuns la concluzia ca prin cursurile pe care le oferim, alaturi de interes si pasiune, suntem cei mai buni din vestul Romaniei. Invata si tu engleza si germana la un nivel aprofundat! Durata unui modul este de 5 luni. Vei avea prin intermediul acestui curs posibilitatea sa te dezvolti profesional si personal. Noi suntem cei care iti vor oferi tot ce ai nevoie. Materialele pe care le primesti sunt cele mai eficiente. Prin cursuri germana Timisoara, te vei putea dezvolta profesional!

Cursuri Germana Timisoara - eficienta si profesionalism

Detii o afacere si nu stii cum sa ii faci pe angajatii tai sa invete o limba straina? Adu-i la noi, deoarece noi ii vom ajuta sa asimileze cat mai repede cunstiintele de care au nevoie! Pe langa o pregatire temeinica in limba germana, oferim si un mediu placut in care angajatii tai sa invete limbile de care au nevoie.

Mai mult, daca stii cel putin o limba straina ai sanse mai mari sa te dezvolti / sa te angajezi in IT. Exista o multime de angajatori care ofera traininguri pe IT, iar singura cerinta este cunoasterea a 1-2 limbi straine. Lumea IT se dezvolta din ce in ce mai mult, asa ca de ce sa nu faci parte din ea? Investeste chiar acum in tine, in viitorul tau! Noi suntem aici pentru a te ajuta sa iti dezvolti cariera si oportunitatile, alaturi de noi, nu vor inceta sa apara!

Recenziile noastre sunt 100% pozitive. Ai incredere in cei mai buni din Vestul tarii in ceea ce tine de cursuri de limba germana. Fa un pas catre un viitor stralucit, iar restul vor veni de la sine! Toti clientii nostri au fost multumiti de serviciile noastre. 

 

Cursuri Limba Germana Timisoara - o pasiune

„Dacă vorbim o altă limbă, putem percepe cumva o lume diferită” spunea Ludwig Wittgenstein – filozof austriac ce a activat în prima jumătate a secolului trecut. Citat care însă rămâne a fi pe cât se poate de actual perioadei în care trăim. Noile tendințe multiculturaliste la nivel mondial implică și o cunoaștere a cel puțin 2-3 limbi de circulație internațională.

Cunoașterea unei limbi străine poate oferi un număr destul de mare de avantaje:noi oportunități pe plan profesional (să nu uităm că Germana este limba oficială și a Austriei și Elveției unde, la fel activează un șir numeros de companii și corporații ce sunt mereu în căutare de persoane motivate care cunosc limba germană).

cursuri limba germana timisoara

De ce limba germana?

Un nivel avansat de cunoaștere a limbii Germane poate facilita procesul de studiu și în cadrul unei universități din Germania, Austria sau Elveția (este știut faptul că statul german acordă un număr mare de burse de studiu, iar tinerii din străinătate beneficiază de autorizații speciale de muncă pe perioada concediului, iar pentru anumite profesii sunt valabile prevederi speciale pentru obținerea permisului de muncă, lucru ce oferă o mulțime de posibilități în dependență de scopurile puse de o persoană și perseverența de care dă dovadă).

Există numeroase programe de schimb între Germania și alte țări de pe glob ce sunt menite să stabilească relații interculturale între persoane din mai multe țări. Cunoașterea unei asemenea limbi poate dezvolta un interes vădit pentru cultura germană și toate elementele ei: literatură, teatru, muzică,etc. Germana este limba lui Kafka, Goethe, Mozart, Bach și Beethoven iar a cunoaște limba dată înseamnă nu în ultimul rând și a primi cheia către o cultură de bază din cadrul spațiului European, o societate dezvoltată unde valorile umane sunt respectate și luate în considerare.

Locuri de vizitat

Dacă îți dorești să vizitezi Germania, Austria sau Elveția, limba germană este principalul instrument de comunicare, fie că dorești să vizitezi orașe precum Berlin (Zidul Berlinului, Palatul Republicii, Piața Potsdam, Porțile Brandenburg, Catedrala din Berlin. Si muzeul Pergamon sau Berliner Funkturm, turnul cu o înălțime de 150 de metri ce deschide o priveliște minunată a capitalei), Hamburg (piața Schatzenviertel, Muzeul de Artă, galeriile de artă Kunsthalle sau Muzeul de Etnologie), München(Biserica Sfântul Petru, Catedrala din Munchen, Allianz Arena, Cartierul de Muzee, Hofbräuhaus, Muzeul BMW sunt locuri frumoase de vizitat.

. De asemenea, sa nu uitam de  Palatul Regal sau Grădina Englezească, Heidelberg (un centru vechi aflat în Patrimoniul Unesco şi un frumos castel din cărămidă roşie situat pe dealurile din Baden-Wurtemberg) Köln (Principala atracție turistică rămâne a fi Catedrala din oraș a cărei construcție a durat 632 de ani – o veritabilă bijuterie gotică), Frankfurt (primăria Römer, Catedrala Sfântul Bartolomeu sau Biserica Sfântul Paul), Dortmund (Alter Markt și Altes Stadthaus, Biserica Sfântul Reinold, Zollern Colliery, Westfalenpark, Hohensyburg sau Muzeul de Transport și stația Mooskamp)

Beneficii ale cunoasterii limbii

Este cunoscut faptul că limba germană este limbă oficială și în Austria și Elveția, iar numeroasele atracții turistice precum cele din Viena (palatul Schonbrunn, Belvedere, Hofburg, Catedrala Stephansdom sau Opera de Stat), Innsbruck, Salzburg, Linz, Graz sau Halstatt. Cunoscând germana,puteți vizita atracțiile turistice din Elveția, orașele Berna, Geneva, Zurich, Lausanne, priveliștile naturale minunate din Ticino, Leukerbad sau Appenzell. Cunoscând Germana, puteți interacționa cu localnicii, stabili relații de prietenie și eventual, a vă stabili într-una dintre țările enumerate mai sus.

Cunoașterea Limbii Germane este un plus foarte mare și pentru cei ce studiază IT și programare. Specializarea dată este foarte căutată pe piața muncii din statele unde se vorbește limba germană. Numărul de locuri de muncă vacante în Germania pentru specialiștii IT este foarte mare în comparație cu numărul candidaților, anual sunt create până la 30.000 de locuri de muncă destinate specialiștilor IT. Conform unei statistici Bitkom (Digitalverband Deutschlands), cele mai căutate specializări din acest domeniu sunt: Designer Web, consultant IT, dezvoltator Java, PHP, SAP say MySQL. Conform altui studiu, un salariu mediu brut anual în acest domeniu poate ajunge la 50.000 – 60.000 Euro. Cifrele sunt în creștere, iar viteza cu care apar și se dezvoltă noi companii atât în Germania, cât și în Austria și Elveția este direct proporțională cu cererea mereu crescândă de specialiști în domeniul IT.

 

De ce centrul nostru?

 

 1. Oferim servicii de calitate: știm că Limba Germană e pe cât de complicată, pe atât de importantă în zilele noastre, de aceea dorim să îți dezvoltăm o pasiune pentru această limbă și cultura în varianta pe care noi o considerăm cea mai bună;
 2. Personalul didactic care este mereu gata să te ajute: clientul va fi motivat să se adreseze profesorului în caz că există o posibilă nelămurire. Având în vedere faptul că o ședință/curs ține 90 de minute, este necesară și salutară o pregătire suplimentară pentru a avansa în cunoașterea limbii germane (în cadrul centrului nostru, fiecare cursant este încurajat să contribuie cu idei și să ofere recenzii profesorilor);
 3. Metodele de învățare interactivă (având în vedere complexitatea limbii Germane, echipa noastră de profesori se va asigura ca procesul de învățare să fie unul cât mai interesant și ușor, organizând diverse activități interactive menite să faciliteze diverse abilități cognitive în cadrul procesului de învățare a acestei limbi;
Cele mai eficiente metode!

În varianta în care clientul nu este mulțumit de progresul său de-a lungul primului curs, Școala noastră oferă posibilitatea de a parcurge al 2-lea curs absolut Gratuit (cu condiția ca toate orele din cadrul primului curs să fie frecventate de client);

Pe lângă aceasta, Școala noastră organizează și cursuri de pregătire pentru examenul de cunoaștere a limbii germane Goethe care la fel, oferă un șir de avantaje în funcție de dificultatea examenului: certificatul de cunoaștere a limbii germane la nivel B1 oferă posibilitatea de a studia un an pregătitor în Germania pentru a putea merge la facultate. Iar certificatul de cunoaștere la nivel C2 este recunoscut de toate insituțiile de învățământ superior din Germania făcând admiterea la oricare universitate o formalitate. 

Primul Curs va consta din testarea amănunțită a cunoștințelor fiecărui cursant în parte pentru a stabili nivelul de cunoștințe. În cadrul următoarelor cursuri, se va pune accent pe Comunicare, Scriere, Vocabular, Analiza Textuală și vor fi parcurse modele de testare în funcție de nivelul de cunoaștere a limbii germane stabilită de la prima întâlnire. Cursul conține 5 întâlniri consecutive (o întâlnire pe săptămână).

Deci, nu ezita și înscrie-te la cursurile de germană din cadrul școlii noastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *