Cursuri Germana Arad

Cursuri Germana Arad - invata sa inveti impreuna cu noi!

cursuri germana arad

Buna cititorule, daca ai dat de noi este clar ca-ti doresti sa inveti limba germana, iar noi suntem aici sa te ajutam incepand cu primul pas! Prin cursuri germana Arad vei invata tot ce iti doresti in aceasta limba. Vrem sa vedem ca reusesti, iar cursurile noastre de limbi straine sunt solutia  perfecta in calatoria ta de formare profesionala.  Echipa noastra, formata din persoane foarte bine pregatite si cu o vasta experienta in predarea de cursuri de limbi straine poate sa-ti stea la dispozitie pentru cursuri in limba engleza, dar si in limba germana. De cate ori ai auzit de la o persoana ca nu se poate angaja la un anumit loc de munca pentru ca nu are cunostinte de limba germana?

Noi suntem aici pentru a te ajuta in asemenea situatii, unde persoanele au un anumit scop pe care vor sa-l indeplineasca, iar limba este impedimentul principal. In functie de motivatia ta, noi putem sa te ajutam sa inveti cat mai rapid limba germana pentru a putea sa-ti indeplinesti obiectivul, chiar in Arad.

Detaliile organizationale legate de cursurile de limba germana

La fel ca si in cazul cursurilor de limba  engleza pe care le organizam, si in cazul cursurilor de limba germana, indiferent de nivelul pe care-l ai, poti sa urmezi cursurile noastre. Astfel, fie ca esti incepator, la nivel mediu, avansat sau iti doresti sa acumulezi abilitatea de a utiliza limba germana la locul de munca, intr-un domeniu specializat, tehnic, noi suntem solutia!

 De asemenea, ceea ce este important de retinut referitor la cursurile noastre este ca:

  • durata unui curs este de aproximativ 5 luni, a cate 2 sedinte saptamanale de o ora jumatate fiecare;
  • dimensiunea unei grupe de cursanti este de pana la maxim 8 persoane pentru a asigura eficenta cursurlui;
  • cursantii au posibilitatea de a-si alege zilele pe care le doresc, in functie de disponibilitatea pe care o au;
  • exista posibilitatea de a efectua cursurile la distanta, pe skype, in cazul in care aceasta metoda te-ar avantaja mai mult.
cursuri germana arad 3

Cursuri Germana Arad profesionale sau de ce sa ne alegi pe noi ?

Dupa cum iti poti da seama si din denumirea centrului nostru, obiectivul nostru primordial a fost invatarea cat mai rapida a limbii engleze a cursantilor nostri. Cu timpul, ne-am extis acest obiectiv, iar acum ajutam cu mare drag si profesionalism si persoanele care au nevoie de limba germana. Persoanele inalt calificate si pregatite pe care le avem in echipa vor realiza cursuri  interactive de limba prin metode inovative care duc la o mult mai facila asimilare a limbii.

Valorile care ne caracterizeaza pe noi cu precadere sunt urmatoarele:

  • Empatie- ne dorim in primul rand sa intelegem persoanele cu care lucram s nevoile acestora si sa raspundem in concordanta pentru un dialog cat mai productiv;
  • Integritate- incercam sa fim cat mai onesti cu toate persoanele cu care interactionam pentru ca suntem de parere ca sinceritatea este primul pas catre o relatie profesionala reusita;
  • Succes- nu in ultimul rand, ne dorim sa atingem rezultatele pe care cursantul si le doreste, dar pentru aceasta trebuie sa existe interes si motivatie si din partea acestuia.

Acestia suntem noi pe scurt, iar valorile si obiectivul nostru cred ca ne descriu cel mai bine. Vrem sa oferim servicii calitative pentru tine, iar daca si tu urmaresti obtinerea unor rezultate serioase in invatarea unei limbi straine, noi suntem cei mai potriviti si aproape de tine!

Nu stii ce limba straina sa incepi de la 0? Ce zici de germana?

Fara indoiala ai fost si tu in situatia de a te intreba ce limba te-ar avantaja pe termen lung daca ai studia-o, ei bine noi iti aducem cateva argumente pentru care limba germana ar fi o optiune de luat in calcul:

In primul rand, indiferent de planurile pe care le aveti, cunoasterea limbii germane deschide noi oportunitati, printre care se numara si imbunatatirea vietii profesionale si personale. Astfel, puteti sa dobanditi statutul de muncitor international, cunostintele de limba germana va vor ajuta sa dobanditi un loc de munca mult mai usor, atat intr-o companie de pe teritoriul tarii, fie in alta tara. In special companiile care-si desfasoara activitatea pe plan international vor considera un candidat care are un nivel mediu-avansat intr-o limba straina, foarte valoros, iar remuneratia lui o sa fie in concordanta.

Un alt avantaj al unei persoane care stie limba germana, dar si orice alta limba in afara de cea materna, este ca o sa poti cu mai multa usurinta sa citesti in original operele unor artisti celebri precum: Goethe, Kafka, Mozart, Bach si multi altii. De asemenea, se produce o intelegere si o deschidere culturala  si o intelegere aprofundata a vietii, a stilulu de viata al persoanelor vorbitoare de limba germana.

Un ultim motiv pe care-l vom enunta se refera la oportunitatile de care pot sa profite studentii si elevii. In prezent, exista numeroase programe de schimburi culturale si de acordare de burse pentru a studia o anumita perioada de timp intr-o alta tara.

Astfel, persoanele care cunosc limba germana pot sa se acomodeze mult mai bine intr-un astfel de schimb cultural, si pot sa lege relatii sociale. 

Timpul este principalul inamic. Dar nu si cu cursuri germana Arad

Zilnic vorbim cu persoane care sunt interesate de invatarea unei limbi straine, fie ea engleza, fie germana, din diferite motive. Unii dintre ei isi doresc o promovare la locul de munca, altii doresc sa-si gaseasca un loc de munca mai bine platit, in timp de altii se gandesc la viitorul lor, fiind doar studenti sau elevi.

Toate aceste persoane au un lucru in comun: ambitia si initiativa de a face ceva pozitiv si a-si imbunatati viata intr-un fel sau altul. Insa pe de-alta parte, tot ei ne-au spus ca au si un inamic: timpul. Fiecare dintre aceste persoane este angrenat in multe alte activitatii in fiecare zi a saptamanii, iar efortul pe care-l depun pentru invatarea unei alte limbi nu este de neglijat.  Totusi, tot ei sunt cei care, dupa terminarea cursului ne multumesc ca i-am motivat sa nu renunte si ne spun ca tot efortul s-a meritat!

Iar daca timpul este problema, noi venim cu o solutie: invatarea limbii germane la distanta, prin intermediul skype-ului. Mereu ne gandim la tine, cum anume sa usuram acest proces complex de insusire a limbii.

Deci, faptul ca nu trebuie sa te deplasezi la sediul nostru pentru cursuri in maniera clasica, traditionala, poate sa fie un factor motivator si pentru tine, la fel cum este pentru multi dintre cursantii nostri. Locurile sunt limitate pentru aceasta forma educationala, de aceea te asteptam sa te inscri cat mai repede cu putinta pentru urmatoarele cursuri de limba germana  care se vor organiza!

Te asteptam si cu un prieten!

Daca nu-ti doresti sa faci acest lucru singur, poti sa vii insotit de inca o persoana, care-si doreste la randul ei invatarea limbii engleze sau germane. Dorim sa te simti cat mai in largul tau, de aceea atmosfera la noi este foarte relaxanta, te poti exprima liber, dar totusi intr-un mediu profesionalist. Tot ce trebuie sa stii este ca vom face tot posibilul ca invatarea limbii germane sa se produca natural, dar intr-un interval de timp cat mai scurt.

 Un lucru pe care trebuie sa-l reti este ca, locurile sunt limitate pentru ca formam grupe formate dintr-un numar redus de persoane, de aceea te invitam sa te inscri cat mai repede! Pentru inscrieri te rugam sa completezi formularul de contact, iar daca doresti sa ne adresezi intrebari, ne poti sa un mail sau contacta telefonic. Suntem mereu dispusi sa raspundem cat mai prompt la intrebarile tale, asa ca nu ezista. Criteriul lingvistic este unul esential pentru a te califica pentru o astfel de experienta, iar daca-ti doresti acest lucru noi te putem ajuta, chiar si daca ai nivelul incepator!

Limba germana pentru companii

Avem experienta si in a lucra cu angajatii diferitelor tipuri de companii, cu scopul de a imbunatati nivelul de limba al personalului existent in cadrul acestora. Astfel, daca va doriti personal inalt calificat, care sa aiba abilitatea de a comunica utilizand limba germana, noi va putem ajuta.

Aceasta decizie, de  investi in personal nu o sa o regretati, pentru ca o persoana cu mai multe abilitati, in special lingivistice, este o persoana mult mai valoroasa si care o sa aduca o contributie mult mai mare companiei, pe termen mediu si lung. Intreprinderiile in ziua de astazi, fie ca vorbim de mediul privat, fie de cel public, trebuie sa aiba in vedere ca un personal intruit este mult mai productiv si aduce mai multa plus valoare.

De aceea, prin cursurile noastre de germana si de engleza putem sa imbunatatim abilitatile conversationale ale capitalului uman pe care-l aveti. Compania ta are nevoie de oameni si traineri foarte bine pregatiti, asa ca fa o schimbare. Comunica mult mai eficient cu personalul existent si chiar si cu potentialii clienti si angajati!

Vrem sa te vedem reusind prin cursuri germana Arad!

Noua, echipei noastre de limbi straine, cel mai mult ne motiveaza sa continuam activitatea zi de zi testimonialele fostilor cursanti si povestile lor de succes. Ne creste inima de fericire cand aflam ca o persoana a inceput activitatea la job-ul mult visat datorita noua, ca am fost alaturi de el sa-l indrumam. Sau ca un student a obtinut o mobilitate intr-o alta tara, pe care o dorea de mult, dar aspectul comunicarii in germana l-a facut sa tot amane. Acesta este motivul principal pentru care ne-am infiintat si inca suntem pe piata: povestile voastre de succes.

In fiecare zi ne dorim sa mai implinim un vis, iar rasplata noastra cea mai mare sunt multumirile pe care le primim si promisiunea ca o sa revina la noi pentru un alt curs sau ca ne vor recomanda altor persoane care au si ele un vis. Pe de alta parte, vrem sa stii ca noi facem tot ce putem, contribuind prin metode dinamice, interactive si ingenioase pentru a te mentine motivat, insa marele efort il vei depune tu. Insa noi o sa facem procesul cat mai usor si eficent posibil, pentru a vedea rezultate cat mai repede cu putinta.

Te asteptam si pe tine, chiar azi, daca si tu ai un vis pe care tot il amani!

Avantajele unei colaborari cu noi pentru cursuri germana Arad?

 Ei bine,  avantajele unei viitoare colaborari sunt numeroase, totusi, vom aminti cateva dintre acestea:

  • Raport calitate-pret excelent, serviciile pe care le oferim sunt la un nivel calitativ excelent, datorita experientei si exigentei tututor membrilor echipei;
  • Flexibilitatea noastra este relevanta pentru ca suntem deschisi in modul nostru a ne desfasura activitatea;
  • Dinamismul si buna dispozitie sunt doua aspecte care ne caracterizeaza cu siguranta, iar pe perioada colaborarii nu te vei plictisi nici macar un moment.

Cum sa iei mai usor legatura cu noi?

Speram ca te-am convins ca invatarea unei limbi straine, iar in acest caz limba germana este cu siguranta un mod prin care te poti dezvolta si un pas care ti-ar aduce numeroase avantaje. Iar daca inca esti in dubii,  te poti adresa noua!

Trimite-ne un e-mai cu toate informatiile suplimentare de care ai mai avea nevoie si noi te vom ajuta si indruma sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Motivatia ta este esentiala pentru succesul cursului, dar noi avem metode prin care sa-ti pastram motivatia la cote inalta mereu.

Initial o sa dai un test prin care profesorii nostri vor putea sa te plaseze intr-o grupa in functie de nivelul pe care-l ai, dar si de obiectivele tale.  Suntem foarte flexibili si ne dorim sa tinem cont de toate detaliile pe care fiecare candidat ni le ofera, astfel incat sa usuram cat mai mult procesul invatarii.

Vei purta ulterior o discutie legata de asteptarile tale, de modul in care doresti sa urmezi cursurile noastre, daca la sediul nostru sau la distanta, legat de tarife si, de asemenea, vom discuta toate aspectele pe care nu le consideri clare.

De abia asteptam sa te cunoastem si sa contribuim la implinirea visurilor tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *