Cursuri Engleza

Cursuri Engleza Avansati

Prin cursuri engleza, intelegem faptul ca noi va vom pregati in vederea unei cat mai bune performante in limba engleza.

La finalul acestui modul, cursantii vor fi capabili:

– sa înteleaga limba vorbita, indiferent daca este vorba despre comunicarea directa sau în transmisiuni radio, sau TV, chiar daca ritmul este cel rapid al vorbitorilor nativi;
– sa citeasca orice tip de text, chiar daca este abstract sau complex din punct de vedere lingvistic sau al structurii, de exemplu,  manuale, articole specializate si opere literare;
– sa participe fara efort la orice conversatie sau discutie;
– sa se exprime fluent si sa exprime cu precizie nuante fine de sens;
– sa prezinte o descriere sau o argumentatie cu claritate si fluenta, într-un un stil adaptat contextului;
– sa scrie texte clare, cursive, adaptate stilistic contextului;
– sa redacteze scrisori, rapoarte sau articole complexe, cu o structura logica clara;
– sa redacteze rezumate sau recenzii ale unor lucrari de specialitate sau opere literare.

cursuri engleza

De ce sa alegi cursuri engleza la noi?

Cursul este un excelent punct de pornire în pregatirea pentru examenele în vederea obtinerii unor certificate internationale de limba engleza precum TOEFL, IELTS, Cambridge (FCE sau CAE).

TEMATICA ACESTUI CURS

Vorbit: conversatie sau discutie pe teme variate (de exemplu: globalizarea, sistemul educational, mondenitate, stiinta viitorului, turism, sociologie, finante, calculatoare), modalitati de a restructura formularea cu abilitate;
Citit: texte din diferite arii profesionale (de exemplu: educatie, sanatate, informatica), stiri, articole din presa scrisa, tabele, rapoarte;
Scris: descrieri sau argumentatii cu o structura logica eficienta si cu folosirea adecvata a unor expresii idiomatice si colocviale, stiri sau articole informative, rapoarte, scrisori în orice registru, introducere în redactarea unui text literar;
Gramatica: verbe ce-si modifica sensul la forma continua, schemele tuturor timpurilor verbale, odinea cuvintelor, prefixe si sufixe, adjective compuse, forme pasive cu si fara ‘be’, verbe cu doua complemente, concordanta timpurilor, infinitivul vs forme în -ing’, pozitia adverbelor, elipsa si substitutia, sintagme nominale.

Pentru a afla opiniile participantilor la acest curs click aici.
Pret: 490 RON, platibili in doua rate: prima rata la inscriere, a doua rata in prima zi de curs. Manualul este gratuit. Nu exista alte taxe.

Cursuri Engleza Adulti

Traiesti in era web 2.0. Esti inconjurat de tehnologie si internet, iar limba internationala de transmitere a informatiei relevante pentru orice domeniu de studiu este engleza. Accesul la cunoastere din cat mai multe surse, lejeritatea de a se misca liber intr-o lume multiculturala sunt esentiale pentru viitorul tau.

Ofera-ti oportunitatea de a comunica fara limite, fiind ajutat de profesionisti in domeniul predarii limbilor straine. Orice perioada este cea mai buna perioada din viata pentru a asimila o limba straina in mod natural, usor si interactivitate.

Metoda de predare:

Suntem adeptii interactivitatii si a invatarii experientiale. Te vom implica in situatii de comunicare si oferim experiente relevante, astfel incat invatarea limbii straine devine captivanta pentru tine.

Accentul este pus pe dezvolarea fluentei in comunicare si cresterea increderii cursantului in capacitatea lui de a se exprima in situatii concrete. Invatarea se face prin pictura, poze, filmulete si activitati in echipa.

Avem un permanent dialog cu tine pentru a indeplini asteptarile cu privire la parcursul tau de invatare. Suntem prezenti si implicati in relatia cu tine prin lectii deschise, pentru a obtine rezultate masurabile in evolutia ta.

Pe langa pregatirea de buna calitate pe care tu o primesti in centrul nostru si care include informatii specifice dobandirii abilitatilor de vorbire intr-o limba straina dar si cunostinte de cultura generala si abilitati de interactiune in grup, ne axam si pe atingerea standardelor cerute la nivel european.

Investeste in tine!

Ai un loc de munca stabil in Romania? Azi ai serviciu, dar la cate vezi ca se intampla, maine ai putea sa fii somer. Poate nu te-ai gandit la acest scenariu sumblu, dar stii ca este posibil, si trebuie sa fii pregatit…

In Romania locurile de munca dispar cu miile in fiecare zi. Permanent sunt prezentate la stiri unitatile economice care sunt inchise sau urmeaza a fi inchise din diferite motive. Sunt mii de oameni care raman fara serviciu si sunt in imposibilitatea de a gasi un nou loc de munca pentru a avea veniturile necesare acoperirii cheltuielilor de zi cu zi.

Guvernantii nu au solutii, nu au fondurile necesare pentru a crea noi locuri de munca si nu pot interveni pentru a stopa inchiderea unitatilor economice. Motivul invocat este acela ca sunt unitatii private in marea lor majoritate sau nu mai sunt rentabile din punct de vedere economic, ca piata este libera si statul nu poate interveni.

Probabil ca stii ca de la 01 Ianuarie 2014 cele mai puternice tari din punct de vedere economic din Europa, Germania si Anglia isi deschid portile fara restrictii pentru forta de munca din Romania.

Oportunitati in strainatate cu cursuri engleza facute

Marea majoritate a romanilor si-au gasit loc de munca in Italia, Spania, sau Grecia. Aceste tari au in prezent probleme economice uriase iar Grecia este chiar in pragul falimentului.Daca vrei un loc de munca bine platit si stabil singurele variante sunt Anglia si Germania.

Pentru a putea beneficia de avantajele acestei schimbari majore care ofera o sansa nesperata celor ce doresc sa munceasca in strainatate si pentru a-ti creste sansele cu 500% in gasirea unui loc de munca este important sa stii sa vorbesti, sa scrii si sa citesti in limba engleza sau in limba germana.

  • Vrei sa ai posibilitatea sa discuti in limba engleza sau germana cu orcine iti doresti despre aproape orice lucru?
  • Vrei sa faci parte din comunitatea mondiala de peste 1 miliard de cunoscatori ai limbii engleze?
  • Vrei sa ai sanse cu peste 500% mai mari in gasirea unui loc de munca stabil si bine platit in Anglia sau in Germania?
  • Vrei sa vorbesti si sa intelegi limba engleza si limba germana fara nici-un efort, corect si avand o pronuntie de invidiat?
  • Vrei sa pleci in concediu in afara tarii si te sperie faptul ca nu cunosti nici o limba de circulatie internationala?

Profita acum de ocazie!

Acum, vei fii capabil sa iti gasesti un loc de munca stabil si bine platit in Anglia sau in Germania, sa cunosti oameni din culturi diferite, avand toate sansele ca viata ta sa devina tot mai interesanta. Cunoasterea unei limbi strainte reprezinta pentru fiecare dintre noi o satisfactie si o necesitate atat de mult ceruta in viata de zi cu zi.

Folosindu-te de noile cuceriri ale stiintei si tehnologiei, precum si de cercetarile aprofundate asupra metodelor de invatare accelerata a unei limbi straine, iti vor permite sa devii un vorbitor de limba engleza sau germana intr-un timp exterm de scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *