Cursuri Engleza Online

Cursuri Engleza Online - Suna acum

Cursuri Engleza Online – de ce sa inveti o limba straina de la distanta? Iti vom prezenta in articolul urmator avantajele si vom trage concluzia impreuna. Pana atunci, poti suna la centrul nostru de limbi straine si vei fi multumit de rezultat!

cursuri engleza online

Faptul că în lume se vorbesc peste 7 mii de limbi nu a servit drept impediment pentru oameni să stabilească o limbă de circulație internațională de-a lungul istoriei, prin care pot fi exprimate noile idei, mișcări culturale și schimbări de ordin politic sau social. O astfel de limbă se numește „lingua franca”. Dacă în antichitate, Latina și Greaca erau principalele limbi de circulație, iar majoritatea operelor și creațiilor literare erau fie create, fie traduse în una dintre aceste limbi, în epoca modernă Limba Franceză și Spaniolă reușesc să se extindă datorită practicilor colonialiste duse în mare parte în America de Sud și Africa.

Cursuri Engleza Online pe Skype

În prezent, limba de circulație internațională este fără doar și poate, limba engleză. Cu toate că aceasta nu este cea mai vorbită limbă din lume, (clasându-se pe locul 3 după Chineză și Spaniolă), aproximativ un miliard de persoane cunosc limba engleză la un nivel decent. A cunoaște „lingua franca” înseamnă a merge în strânsă legătură cu contemporaneitatea. Prin urmare, cunoașterea Limbii Engleze e mai mult ca necesară, practic vitală în ziua de azi.

De ce limba engleză?

În primul rând, limba engleză este limbă oficială în state precum Marea Britanie, Irlanda, SUA, Australia, Canada sau Noua Zeelandă. Acest lucru reprezintă un avantaj enorm pentru cei ce iubesc să călătorească. Puteți opta pentru SUA și numeroasele lor atracții turistice: orașele Boston, Chicago (Parcul Millennium, Turnul Williss sau Plaja North Avenue), New York (Manhattan, China Town, Brooklyn), Washington D.C. (Casa Albă, Pentagonul, Capitoliul, Memorialele Lincoln și George Washington sau Observatorul Naval), plajele însorite din Miami.

 

Locuri de vizitat

De asemenea, te va ajuta si in cazul in care ajungi in Parcul Național Everglades și Yosemite, orașul New Jersy, Los Angeles (Hollywood Walk of Fame, The Getty Villa sau Beverly Hills), San Francisco (Golden Gate, Union Square, DownTown), San Diego, vestita și faimoasa Route 66 ce se întinde pe întreg teritoriul aridului stat Arizona, și nu în ultimul rând Marele Canion și orașul Las Vegas.

Marea Britanie reprezintă un amalgan de locuri ce într-adevăr merită văzute: Londra (Muzeul Londrei, Muzeul Britanic, Galeria Națională, Muzeul Științei, Zoologiei, Imperial al Războiului, Trafalgar Square, Palatul Buckingam, London Eye, Big Ben, Abbey Road sau Londong Bridge), orașele Manchester, Liverpool, Edinburgh, Glasgow, Birmingham, Leeds sau Southampton.

Să nu uităm de Canada (Parcul Național Banf, Munții Stâncoși, Cascada Niagara, orașele Toronto, Quebec, Montreal, Vancouver sau Ottawa).

Oportunitati nenumarate

La alt capăt al lumii, Australia și Noua Zeelandă te așteaptă, iar diversitatea naturală a acestor state parcă ne îndeamnă să le vizităm. Sidney, Tasmania, Perth, Canberra sau Marea Barieră de Corali sunt doar câteva din zecile de locuri/atracții ce trebuiesc văzute. A utiliza limba engleză în aceste state înseamnă a vă ușura semnificativ călătoria/vizita.

Pe lângă asta, Limba Engleză este limba mass-media, științei, calculatoarelor, turismului și culturii. O persoană care cunoaște această limba nu are nevoie în mare parte de ajutorul traducătorilor și poate ridica șansele de a fi angajatul unei companii multi-naționale din țara natală. Educația reprezintă baza unei societăți moderne. Cunoașterea Limbii Engleze deschide nenumărate uși: diverse programe de învățământ la vestitele Universități din SUA și Marea Britanie vă oferă șansa de a absolvi o Facultate de prestigiu cu renume la nivel mondial.

Fie că optați pentru IT, Economie, Drept, Științe Politice sau Arhitectură, universitățile din Vest sunt mereu gata să vă ofere serviciile lor. 

Metode de invatare - cursuri engleza online

Puteți facilita procesul de admitere la una din universitățile de peste hotare și ulterior fi admiși la un program cu predare în limba engleză cu ajutorul examenelor de cunoaștere a limbii engleză ce sunt recunoscute la nivel internațional: Cambridge Advanced Learning, TOEFL (Test of English as a Foreign Language) sau IELTS (International English Language Testing System). Acestea vă vor ajuta nu doar să vă testați nivelul de cunoaștere a limbii engleze, ci și să primiți posibilitatea studierii peste hotare. Programul nostru de predare a limbii engleze online țintește pregătirea studenților la un nivel la care aceștia vor fi gata să treacă aceste testări.

Cunoașterea Limbii lui Shakespeare poate facilita descoperirea altor culturi. Puteți lectura în original operele lui Byron, Wells, Orwell, Blake, Murdoch, Brown, Poe, Maugham, Fowles, Fitzgerald, Bradbury, Vonnegut, King, etc. O adevărată lume a literaturii ce merită să fie descoperită și studiată așa cum ne-a fost lăsată. Deci, vă încurajăm să urmați cursurile noastre online de limbă engleză pentru a avea posibilitatea de a vă lărgi orizontul cultural prin intermediul unor cărți care rămân a fi unele dintre cele mai notorii din toată istoria literaturii.

Deci alege-ne pe noi!

Institutul nostru vă oferă cursuri de limba engleză și vă garantează succesul. Echipa noastră de profesori vă va pune la dispoziție cele mai noi și interesante metode pentru a învăța engleza. învățarea limbii date vi se va părea o formalitate iar numeroasele activități interactive vă vor ajuta și vor facilita procesul de învățare. Posibilitatea de a cunoaște Limba engleză nu a fost niciodată atât de aproape de tine. Învață engleza chiar de acasă. Cum? Afli în articolul de mai jos.