Cursuri Engleza Arad

Prin cursuri engleza Arad, vei reusi sa iti imbogatesti limbajul in aceasta limba, precum si sa iti imbunatatesti gramatica si comunicarea. Vino acum!

cursuri engleza arad
Cursuri personalizate de limba engleza , adaptate fiecărui cursant , pentru adulti si companii in Arad .
Nivel : incepator /mediu/ avansat

Dacă te-ai săturat de clasicele cursuri unde profesorul scrie pe tablă şi tu umpli pagini întregi de caiet, hai la noi! Ai fi surprins câte metode interactive şi eficiente practicăm pentru ca tu să ajungi la nivelul de engleză pe care ţi-l doreşti!

Cursul se personalizeaza in functie de nivel si totivatia ta !

– cursurile de desfasoara la Colegiul Tehnologic De Industrie Alimentara Arad

– nivel : incepator /mediu/ avansat pentru adulti si companii

– durata cursului este de 5 luni de zile

– se desfăşoară de 2 ori pe săptămână, o şedinţă durează 1 oră şi 30 de minute, înintervalul orar 17 00 – 21:00, fiecare cursant având posibilitatea de a-şi alege atât zilele, cât şi orele de participare la curs.

– orar:

Luni/Miercuri-17:00 -18:30

Luni/Miercuri-18:45-20:15

Marti/Joi – 17:00 -18:30

Marti/Joi – 18:45-20:15

-posibilitatea de a recupera sedintele la care nu puteti ajunge !

Pentru persoane fizice si companii

 

– grupele sunt formate din maxim 10 cursanţi – nici prea puţini, astfel încât să devină plictisitor, nici prea mulţi, aşa că fiecare cursant are timp suficient să exerseze, să pună întrebări şi să participe la activităţi!

metoda : predarea se bazează pe exerciţii practice şi urmează fazele naturale de învăţare a limbii, renunţând la metoda clasică şi focalizând atenţia asupra comunicării încă de la început. În acest mod cursanţii sunt stimulaţi să-şi însuşească limba ca şi cum ar fi limba lor maternă şi pot ajunge să comunice mult mai repede, pentru că nu sunt frânaţi de respectarea regulilor rigide ale gramaticii.
– Acest lucru desigur, nu înseamnă că se renunţă la gramatică, doar că se adoptă o altă strategie de predare, se inversează ordinea: în primul rând se caută să se stimuleze utilizarea limbii după care vor fi aprofundate regulile.
– Păstrăm ordinea: înţeles, vorbit, citit, scris. Deja de la prima întâlnire predarea se face în limba engleză. Şi materialul didactic din dotare este elaborat conform acestei metode de predare.

cursuri engleza arad

Cursuri engleza Arad personalizate

Profesorii noştri sunt selectionati cu grija în baza unor criterii riguroase şi le este asigurat un training teoretic şi practic pentru a garanta profesionalismul şi omogenitatea cursurilor.

Oferim GARANŢIE 100%! Ce îseamnă acest lucru?
Dacă ai urmat cursurile unui modul împreună cu noi şi ai fost prezent în proporţie de 100%, dar la final nu ajungi la rezultatul dorit, îţi oferim oportunitatea de a urma din nou acel modul GRATIS!

La Fast & Smart English Center oferim cursuri de calitate, de aceea ne permitem să oferim GARANȚIE de satisfacție! 💯

GARANŢIA 100% este unul din modurile prin care noi ne asigurăm clienţii încă de la început că oferim cele mai calitative cursuri de limba engleză din zona de Vest a României!

Scoala va oferea o consulatie gratuita si informativa cu un consultant de la cadrul didactic care va va prezenta in detaliu pachetele de studiu ,metoda didactica , costurile si modalitatile de plata !

Cursul se personalizeaza in functie de nivel si motivatia ta !

Arad cursuri in engleza – ce putem sa-ti oferim

De cate ori ai cautat pe google: „Arad cursuri”, „cursuri de limba engleza si limba germana” sau „limba engleza meditatii”, insa rezultatele cautarilor nu au fost pe placul tau?  Ei bine, noi iti punem aici pe site toate informatiile de care ai nevoie legate de de cursuri, de echipa noastra, de metodele pe care le folosim si de ce sa ne alegi pe noi.

             Astfel:

 • oferim cursuri personalizate de engleza si cursuri limba germana, in functie de nivelul si disponibilitatea ta in Arad, dar si la distanta, pe skype;
 • nivelul la care te afli la aceste doua limbi nu este important! Avem in echipa profesori talentati si profesionisti care ofera meditatii pornind de la nivelul incepator pana la avansat, chiar si pentru limba necesara in anumite domenii particulare, tehnice;
 • numarul de persoane care o sa existe intr-o grupa este de maxim 8, astfel incat sa poata sa existe interactiune, dar de asemenea profesorul sa poata sa se ocupe de fiecare cursant in parte;
 • cursurile se vor desfasura de doua ori pe saptamana, iar o singura sedinta dureaza 1 ora jumatate. In ceea ce priveste zile, aceastea raman la dorinta cursantului, in functie de disponibilitatea acestuia.

Despre noi

Alegerea spre producerea unei schimbari pozitive in viata ta este acum doar in mainile tale, tu alegi daca o iei sau nu. Centrul nostru de limbi Fast English ofera cursuri de limba engleza in Arad, fii unul dintrei cei care au ales sa se dezvolte!

Bine ai venit la noi!

 In cadrul centrului nostru de limbi straine vei intalni doar oameni devotati si deosebiti care vor pune accent pe tine si pe nevoile tale. Suntem aici pentru a oferi cursuri de limba engleza si de limba germana, dar mai presus de atat, oferim cursantilor nostri posibilitatea de a evolua profesional, dar si personal. Astfel, credem in progres si in dezvoltarea profesionala, indiferent de varsta si de domeniul in care iti desfasori activitatea.

Deci am putea spune ca obiectivul nostru este acela de a identifica potentialul unei persoane si de a-l dezvolta. Echipa noastra se caracterizeaza prin profesionalism si multa rabdare, iar daca tu te vei numara printre cursantii de la urmatoarele cursuri, poti sa fii sigur ca nu vei regreta asta nici macar un moment. Mai mult decat atat, la noi o sa fii mereu intampinat cu amabilitate, dar si dinamism si nu te vei plictisi pentru ca avem metode ingenioase si moderne de invatare a limbii engleze. Suntem o echipa formata din profesori de succes, cu  o vasta  experienta in predarea limbilor straine si am fi fericiti sa te cunoastem si ajutam.

Viziunea și misiunea intregii noastre echipe despre cursuri engleza Arad

Viziunea noastra poate sa fie foarte pe scurt definita in dorinta noastra de a putea spune ca oferim cursuri de limbi la un standard inalt, iar faptul ca persoanele reusesc sa-si gaseasca locuri de munca datorita noua arata ca reusim sa o atingem. Totodata, ne dorim sa devenim un centru lingvistic al excelentei in ceea ce priveste oferirea de cursuri in limba engleza si limba germana pentru toti cursantii nostri, fie ei la distanta sau la sediul nostru din Arad.

 De cate ori ai auzit ca este necesar sa cunosti limbi straine pentru a gasi un job bun? Ei bine, cunoasterea unei limbi de circulatie interantionala a devenit un must in ziua de azi, fara niciun dubiu. Totusi, nu trebuie sa te doboare ideea ca este dificil sau ca ai mai incercat fara a avea insa rezultatul asteptat. Noi suntem aici pentru a te ajuta! Aceasta este asadar misiunea noastra, pe care vrem sa o indeplinim. Pentru aceasta, vom utiliza toate instrumentele pe care le avem la indemana si toata experienta acumulata pentru a a garanta succesul si in cazul tau in cadrul urmatoarelor cursuri pe care le vom organiza.

Asadar, te incurajam sa iei legatura cu noi, prin completarea formularului de inscriere in cadrul unuia din cursurile de limbi straine pe care le avem disponibile. Acest lucru se poate realiza direct aici pe site sau chiar prin completarea formularului de la rubrica „Contact”. In cel mai scurt timp un membru al echipei noastre o sa ia legatura cu tine pentru a stabili cum puteti incepe aceste cursuri.

Valorile pe care le pretuim si dupa care ne ghidam

 1. Integritate – suntem o echipa formata din persoane oneste si prioritatea noastra este sa ajutam cursantii nostri sa ajunga acolo unde isi doresc;
 2. Empatie – incercam sa intelegem fiecare cursant in parte si sa tinem cont de nevoile individuale, astfel incat sa existe o comunicare efectiva intre cursant si profesor;
 3. Succes – nu in ultimul rand, punem mare accent pe rezultatele pe care le obtinem, astfel ca succesul persoanelor care iau meditatii in limba engleza sau in limba germana de la noi, este si succesul nostru.

 

 

Metodele pe care le utilizam cu succes

            Centrul nostru de limbi straine pune la dispozitie tuturor cursantilor metode inovative de insusire a unor limbi straine, pentru o invatare cat mai corecta, dar si rapida a notiunilor dorite:

 • Profesorul comunica in limba ce se doreste invatata, engleza sau germana, astfel incat cursantii sa invete sa gandeasca utilizand limba respectiva cat mai repede posibil;
 • Se utilizeaza metode dinamice de comunicare in ideea in care notiunile de limba asimilate sa se poate utiliza in cat mai multe contexte sociale de catre cursant;
 • Se utilizeaza metode practice si flexibile si se incurajeaza dialogul pentru stimula comunicarea concreta;
 • Totusi, nu se omit regulile gramaticale, care o sa fie foarte bine aprofundate, insa nu o sa fie o predare rigida, cu foarte mare accent pe ele, in special pentru nivelul de incepatori.

Acestea sunt doar cateva din metodele si tehnicile ce o sa fie utilizate, dar echpa noastra o sa gaseasca solutii personalizate si in functie de ce doreste ficare cursant si care sunt scopurile sale prin urmarea acestor cursuri de limbi straine. Vrem sa asiguram cursantilor nostri o educatie calitativa, care sa-i ajutepe acestia sa treaca peste aceasta bariera lingvistica cu care foarte multe persoane se confrunta in ziua de astazi.

De ce sa inveti o limba straina prin cursuri engleza Arad?

Foarte multe persoane considera faptul ca efortul de a asimila o noua limba straina nu este justificat. Noi putem sa-ti spunem ca acest lucru este departe de a fi adevarat.

Cunoasterea unei limbi straine, chiar si la nivel conversational, este deschizatoare de drumuri, fie ca ne gandim la noi oportunitati profesionale, fie ca aducem in discutie doar aspectul social, atunci cand suntem in ipostaza de turist intr-o tara straina. Mai mult decat atat, invatarea unei limbi straine te ajuta sa te dezvolti si sa-ti maresti increderea in sine. Vei reusi sa treci mult mai usor peste anumite temeri si situatii stanjenitoare de-a lungul vietii daca stapanesti o limba de circulatie internatonala.

Un aspect de care oamenii se tem este dificultatea de a incepe de la 0 o limba straina. Suntem perfect de acord cu acest aspect! Cu siguranta nu este usor.

Este un proces lung si care necesita multa implicare, dar mai ales consistenta. Insa te asiguram ca, daca exista dorita si initiativa, nimic nu este imposibil.

Noi te vom ajuta la orice pas, cu multa rabdare!

Limba engleza meditatii

Se mai merita sa invat sau sa aprofundez limba engleza? Este o intrebare pe care o primim de la cursantii nostri foarte des si la care raspunsul nostru este mereu acelasi: da. Limba engleza este in momentul de fata o limba care are un caracter international si care trebuie sa fie stapanita, cel putin la nivel minim de orice persoana. Motivele sunt multiple:

 • Limba engleza este o cerinta esentiala pentru persoanele care vor sa se angajeze pe teritoriul altor tari si nu cunosc limba nationala a tarilor in cauza;
 • Cunosterea limbii engleze ajuta studentii sau elevii care vor sa beneficieze de burse Erasmus, sau de alt tip si care trebuie sa studieze la o universitate din alta tara;
 • Vei avea acces la un numar mult mai mare de articole, materiale, carti care nu sunt traduse in alte limbi, decat in engleza.
 • Din punct de vedere social este un mare plus, intrucat se pot lega mult mai usor prietenii, relatii de colaborare la locul de munca si multe altele.

Nu te-am convins inca? Contacteaza-ne si iti vom oferi si mai multe informatii de interes si motive pentru care sa incepi chiar de azi !

 

Cursuri limba engleza Arad si la distanta

Da, ai citit bine, avem si aceasta metoda pe care o putem pune la dispozitia ta, pentru a facilita si mai mult procesul de invatare! Desfasuram si cursuri pe skype, pentru a economisi din timpul tau, dar calitatea cursurilor este aceeasi ca cea pe care o realizam la sediul nostru. Cursurile vor avea tot caracter interactiv si de asemenea, poti sa mai vii insotit de inca o persoana care doreste si ea sa asimileze limba engleza sau limba germana! Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul existent aici pe site si sa astepti sa fii contactat. Dar, grabeste-te, pentru aceasta metoda, locurile sunt limitate, si din pacate se epuizeaza repede.

Cursuri pentru companii

Stim cu totii ca angajatii sunt sufletul oricarei organizatii si de aceea angajatorii trebuie sa investeasca in oamenii pe care ii are, pentru ca doar in felul acesta compania va avea succesul mult anticipat. O metoda foarte buna prin care se poate realiza acest lucru este oferirea unor cursuri de limbi straine pentru angajatii cu initiativa si care au potential. In felul acesta, noile cunostiinte pe care un angajat le acumuleaza vor putea sa fie utilizate si pentru indeplinirea scopului companiei, deci este o situatie de win-win, atat pentru angajat, cat si pentru companie.

 De asemenea, cu un personal mai calificat si mult mai bine pregatit intreprinderea o sa prospere si o sa-si faca o reputatie pozitiva legat de cultura organizationala existenta si de maniera in care sunt tratati si priviti angajatii.

Trebuie sa stii ca angajatii dvs. o sa fie educati de catre profesionisti in domeniul predarii de limbi straine si ca nu vor exista decat avantaje pentru o astfel de alegere.

Cursuri engleza Arad - indrazneste sa faci o schimbare

Suntem constienti de faptul ca exista numeroase centre care se ocupa cu prestarea de servicii in domeniul lingvistic. Totusi, putem spune ca noi ne diferentiem de ceea ce exista pe piata in domeniu, prin profesionalismul de care dam dovada. Rasplata muncii noastre este succesul profesional sau personal pe care un cursant il are si multumirile pe care le primim de la acestia dupa finalizarea cursului, sau cateodata la lungi perioade de timp dupa.

Mai mult, pe langa profesionalism, putem spune ca dam dovada de respect, rabdare si abilitatea de a trata fiecare cursant diferentiat in functie de nivelul si motivatia sa. Avem oamenii potriviti, metodele de invatare care s-au dovedit de succes si motivatia necesara sa te ajutam sa ajungi acolo unde iti propui.

 Noi avem tot ce este necesar pentru a incepe activitatea chiar de astazi, dar tu esti pregatit sa incepem?

Daca ti-am atras atentia si te-am convins ca noi suntem cea mai buna alegere pentru tine, nu ezista sa ne contactezi, dupa testul de plasament si stabilirea nivelului tau de limba, putem incepe procesul tau de dezvoltare.

 Nu te vom lasa sa te demoralizezi, vom fi mereu alatui de tine, pas cu pas!