Cursuri Engleza Adulti Timisoara

Cursuri Engleza Adulti Timisoara pentru a te invata

Aprofundeaza aceasta limba prin cursuri engleza adulti Timisoara! Fie ca doresti sa pleci in strainate sau sa inveti aceasta limba pentru cultura generala, sau serviciu, noi suntem cei mai potriviti pentru a te ajuta. Avand peste 5 ani experienta in acest domeniu, i-am ajutat pe cursantii nostri sa devina maestri in limba pe care si-au propus sa o invete.

Fie ca doresti sa incepi limba fara nicio cunostinta despre aceasta, sau iti doresti sa o aprofundezi, noi sunetm aici pentru a te ajuta. Prin cursurile pe care le oferim, oferim o abordare atat din punct de vedere al gramaticii, cat si al exprimarii. Alegandu-ne pe noi, alegi, in primul rand, calitatea cursurilor. Apoi, alegi unii dintre cei mai buni profesori din Timisoara si din Vest, cu o reputatie foarte buna. Acestia sunt profesori de renume, care te vor ajuta sa abordezi limba dorita.

cursuri engleza adulti timisoara

Printr-un curs de limba engleză, vei invata tot ce trebuie sa stii in legatura cu gramatica acestei limbi. Gramatica este acea parte a unei limbi care te ajuta sa vorbesti corect, coerent si fluent. Prin invatarea gramaticii, vei avea parte de o vorbire corecta a limbii engleze. Gramatica este cheia. Si aceasta se invata de la 0 la cursurile noastre de engleza pentru adulti! 

 

gramatica
5/5

Pentru a beneficia de toate optiunile pe care ti le oferim, suna acum!

Ce iti oferim?

  • preturi avantajoase
  • corectitudine
  • motivatie
  • testare gratuită
  • oferim cursuri in functie de nivelul limbii participantilor

Si aceasta este doar o mica parte a beneficiilor pe care le vei avea daca alegi sa studiezi cu noi. Ceea ce conteaza pentru noi este, intr-adevar, ca tu sa fi inteles ceea ce ti-a predat profesorul. Daca nu esti multumit de rezultatele tale, dar ai participat in proportie de 100% la cursuri, fara nicio absenta, poti relua cursul la care te-ai inscris. Garantia este asadar un alt beneficiu al colaborarii cu noi.

O alta perspectiva de abordat ar fi aceea a vocabularului, care merge mana in mana cu gramatica limbii engleze. Participand la cursuri de limbi straine la centrul nostru, vei invata ambele aspecte. Pentru a te exprima coerent intr-o limba, iti trebuie atat un vocabular adecvat, cat si o gramatica bine invatata. Fara greseli.

cursuri engleza adulti timisoara

Vocabularul, alaturi de gramatica, este baza unei limbi. Prin invatarea interactiva a cuvintelor, le vei retine mult mai repede. Centrul de limbi straine trebuie sa te invete ambele aspecte. Aflandu-ne in Timisoara, intr o metropola care continua sa se dezvolte, te vom ajuta sa tii ritmul. Noi oferim cursuri atat de limba engleza, cat si germana si italiana. 

Cursurile noastre se bazeaza atat pe gramatica si vocabularul limbii engleze, cat si pe exprimarea orala si scrisa. 

Prin exprimare orala, se intelege capacitatea de a-ti exprima gandurile fluent intr-o limba straina. Desi pare greu la inceput, vei ajunge, la sfarsitul cursului, sa gandesti in limba dorita!

Studierea limbii engleze este un aspect important din viata oricarei persoane. Aceasta te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Pe langa ce vei invata la curs, daca ai nivel incepator, iti vom recomanda si materialele auxiliare de care te poti folosi.

Cursuri Engleza Adulti Timisoara pentru tine

Cursuri de limba engleza care chiar te ajuta sa aprofundezi aceasta limba straina vei gasi la centrul nostru de limbi straine. Noi ne concentram foarte mult si pe exprimarea in scris, acesta fiind un alt aspect care trebuie discutat. Fie ca vei vorbi cu nativi prin mesaje, emailuri sau scrisori oficial, vei avea nevoie de exprimarea in scris. Desigur, la nivelul A0-A1 nu putem vorbi de o exprimare ca la nivelul C2.

Insa de aici incep toate. Invatand inca de la inceput stilurile in care trebuie sa te exprimi, formal, informal, semi-formal, vei avea parte de o abordare corecta a limbii. Chiar te rugam sa le pui profesorilor tai orice intrebare legata de engleza, deoarece acestia iti vor raspunde cu cel mai mare drag.

5/5

Intelegerea textului

Pentru a intelege textele din limba engleza, iti recomandam sa citesti cat mai mult in aceasta limba. Desi pare dificil, noi te vom ajuta sa ai parte de cele mai bune materiale, in functie de nivelul tau. Desigur, la inceput nu vei intelege toate cuvintele. Este posibil ca nici la nivelul C2 sa nu cunosti multe cuvinte. Insa cheia intelegerii unui text intr o limba straină nu este altceva decat intelegerea contextuala.

Trebuie sa muncesti din greu pentru a invata limba straina pe care o doresti. Desi noi te vom ajuta pe cat posibil, acest lucru nu suplineste munca venita din partea ta. Mai mult, trebuie sa fii atent la cursuri, sa iti faci temele si sa faci fata cerintelor. 

Invatarea limbilor străine nu este un proces usor si noi stim acest aspect. De aceea, incercam sa te ajutam pe cat posibil sa inveti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *