Cursuri Engleza Timisoara

Un curs italiana eficient

Daca doresti sa urmezi un curs italiana care sa te ajute sa te dezvolti din toate punctele de vedere, vino la centrul nostru de limbi străine. Prin invatarea acestei limbi, vei putea sa lucrezi in Italia, una dintre cele mai dezvoltate tari din Europa. Cursurile noastre pun accentul pe convorbire, dar si pe scris si intelegerea limbii, din toate punctele de vedere. Fie ca esti incepator, mediu sau avansat in aceasta limba, vei avea nevoie de o limbă straina care sa te ajute sa iesi in evidenta la interviu.

Exista companii nenumarate care angajeaza pe aceasta limba. Mai mult, poti deveni atat operator de call center (unde de obicei ai nevoie de 2 limbi străine), cat si copywriter. Lumea IT-ului se dezvolta din ce in ce mai mult, iar angajatorii cauta oameni care sa cunoasca minimum o limbă straina. Desi engleza este preferata, ca a 3-a limba vorbita poti sa alegi italiana sau germana. Daca deja vorbesti germana sau engleza, acest lucru este perfect.

Urmand cursurile noastre de italiana, te vei intelege perfect cu vorbitori nativi ai limbii italiene. Mai mult, vei putea intelege aceasta limba daca se vorbeste la TV, pe strada sau in melodii. Din moment ce muzicienii italieni sunt renumiti in intreaga lume, tu vei intelege ceea ce spun ei, oriunde te-ai afla. Versurile lor nu ti se vor mai parea complicate si vei fi fericit ca ai ales sa investesti in tine, investind intr-un curs.

 

Curs Italiana Online

curs italiana

Noi te vom ajuta sa indragesti cursurile de limbi la care vei participa cu noi. Mai mult, prin faptul ca alegi sa urmezi aceste cursuri realizezi importanta lor si importanta investirii in tine. Mai jos, iti vom da cateva motive pentru a urma cursul potrivit pentru tine.

  1. Preturile sunt avantajoase si vor fi pe masura asteptarilor tale. 
  2. Limba italiană este printre cele mai usor de invatat limbi din lume. Mai ales daca esti roman, francez sau spaiol. Cu franceza, limba italiană se aseamănă în proporție de 89%. Mai mult, cu spaniola – 82, iar cu romana – 77%.
  3. Daca doresti sa calatoresti in Italia (iar noi recomandam acest lucru), vei avea parte de limba italiană în context practic.
  4. Oricare ar fi limba pe care alegi sa o studiezi, invatarea oricarei limbi straine ajuta la memorie, imbunatatirea capacitatilor cognitive precum si la stima de sine. In plus, apare ca o distinctie intr-un CV.

Mereu ai visat sa inveti italiana dar niciodata nu ai avut timp sa participi la clasa? Nu exista scoli de limba italiana in orasul tau sau vorbitori nativi de engleza?


Tu si colegii tai trebuie sa invatati italiana fara sa parasiti locul de munca?
Atunci scoala noastra este locul potrivit pentru tine. Pentru a incepe, trebuie doar sa completezi formularul de inscriere.


Cursurile noastre online fac posibila studierea italianei, prin faptul ca profesorii nostri iti vor studia progresul la fiecare pas.


Poti invata de acasa. Vom face un program personalizat, bazat pe nivelul de italiana si pe tint ape care o ai, pe care le poti urma facandu-te comfortabil de acasa.

Cum te putem ajuta?

Multumita cursurilor noastre online, poti lua parte in lectii, fie doar tu cu profesorul sau in grupuri mici, de oriunde te-ai afla. Chiar daca lucrezi sau esti in vacanta. Tot de ceea ce ai nevoie este un computer cu acces la internet, casti si microfon. Fie ca esti in Timisoara, in Romania sau in strainatate, noi te putem ajuta. Fiecare curs este destinat invatarii unor lectii importante, fara de care limba italiana nu poate fi invatata. Datorita performantei foarte inalte pe care o au toti cursantii nostri, putem spune ca oferim oferte foarte bune pentru toata lumea. Centrul nostru de limbi straine 

Oricare ar fi alegerea ta, limba engleza, italiana sau germana, trebuie sa retii acest lucru: in secolul 21 este nevoie de cat mai multi cunoscatori de limbi straine. Nu te limita la doar o limba straina. Incearca sa stapanesti cat mai multe.

Desigur, este bine sa ai un nivel cat mai avansat al unei limbi, apoi sa incepi sa inveti alta. De exemplu, decat sa ai A2 la 3 limbi, este mai bine sa ai B2-C1 la o singura limba.

Pregatirea noastra pentru examenele internationale este inca un motiv care ne recomanda. Daca doresti sa participi la acestea, trebuie sa ai cunostinte solide ale acestor limbi si sa faci o multime de exercitii standard, pe care sa le stapanesti excelent. 

Curs Italiana in Timisoara

Printr-un curs de limba italiana, iti vei consolida temeinic cunostintele in aceasta limba. Vei avea ocazia sa practici atat intelegerea textului, cat si vorbitul si gramatica limbii italiene. Fiind o limbă romanică, acest lucru iti va facilita deprinderile de baza de care ai nevoie pentru a o invata. Fiind foarte asemanatoare cu limba noastra, limba italiana este foarte de usor de invatat pentru un nativ roman. Vino acum la cursuri italiana Timisoara la noi!

Invatarea acestei limbi străine iti va deschide nenumarate oportunitati. Fie ca doresti sa devii profesor de italiana la scoli private sau operator de call center, copywriter sau orice altceva, cu ajutorul nostru, poti deveni orice iti doresti. Pe de alta parte, cu cat stii mai multe limbi straine, cu atat mai bine. Asadar, vezi si cursurile noastre de limba engleza sau limba germana.

Mancarea italiana este de asemenea un motiv pentru a invata aceasta limba. Nu ai dori sa comanzi in italiana atunci cand mergi in Italia? Mancarea lor este delicioasa, iar noi iti vom demonstra ca italiana nu este o limba grea, de care sa te sperii. Profita la maxim de clipele petrecute in Italia prin invatarea acestei limbi straine! Noi dorim sa te sprijinim in orice alegere ai face. Vino la cursurile noastre pentru a intelege limba italiana, aceasta limba romanica foarte frumoasa!

Cursurile au loc seara, pentru a ne asigura ca fiecare cursant a terminat lucrul sau facultatea. Daca esti student si studiezi 2 limbi straine, nu exista niciun motiv pentru a nu o studia pe a 3-a! Cu 4 limbi cunoscute la un nivel foarte bun, sansele tale de angajare se maresc. 

Call Now Button
WhatsApp chat