Curs Germana Timisoara

Curs Germana Timisoara pentru examene

Daca un curs germana Timisoara este ceea ce cauti, ai ajuns in locul potrivit! Noi te vom ajuta pe tot parcursul cursului cu diferite materiale si cu toata experienta noastra.

curs germana timisoara

Prin a participa la cursuri de limba germana, vei putea sa inveti ceea ce iti doresti. Limbile cele mai cautate in continuare in Europa raman engleza, germana si franceza. Invata limba germană în cativa pasi simpli si vei vedea ca aceasta nu este dificila deloc!

Noi oferim cursuri de limba germana atat pentru incepatori, cat si pentru avansati si intermediari. Ii poti pune cadrului didactic oricate intrebari doresti, legate de cursuri de limba germana. Datoria cadrului didactic este de a-ti raspunde la intrebari. Invatarea limbii germane și a unei alte limbi straine nu a fost niciodata mai simpla. Noi dorim ca fiecare student sa aiba o abordare a practicii, precum și a teoriei, pentru o aprofundare cat mai mare a limbilor. 

Cursuri de limba germana profesioniste nu vei gasi decat la noi!

Curs Germana Timisoara pentru orice nivel

Dacă studiez şi învăţ cursul de limba germană de pe acest site îmi garantaţi ca voi şti limba germană? Nu oferim nici un fel de asigurări sau garanţii, acest site îşi doreşte să fie un ajutor pentru persoanele dornice să înveţe limba germană dar nu asigură sau garanteză nimănui nimic. Normal ar fi să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele de limba germană dacă învăţaţi articolele prezente pe acest site, dar pot exista şi persoane cărora site-ul nostru să nu le fie de un real folos, totul este în funcţie de persoană. Insa poti veni la cursurile noastre, unde ai garantie!

Pentru a purta conversaţii în limba germană, aveţi nevoie de un vocabular puternic, dezvoltat pe diferite subiecte, de aceea, în această lecţie, nu veţi învăţa doar zilele săptămânii, ci şi cuvinte înrudite cu acest subiect.

Cursuri personalizate

Cursuri personalizate de limba engleza si limba germana , adaptate fiecărui cursant , pentru adulti si companii in Timisoara.
Nivel : incepator /mediu/ avansat

Dacă te-ai săturat de clasicele cursuri unde profesorul scrie pe tablă şi tu umpli pagini întregi de caiet, hai la noi! Ai fi surprins câte metode interactive şi eficiente practicăm pentru ca tu să ajungi la nivelul de engleză pe care ţi-l doreşti!Cursul se personalizeaza in functie de nivel si totivatia ta !

– cursurile de desfasoara la Sediul Nostru de pe Calea Bogdanestilor

– nivel : incepator /mediu/ avansat pentru adulti si companii

– durata cursului este de 5 luni de zile

– se desfăşoară de 2 ori pe săptămână, o şedinţă durează 1 oră şi 30 de minute, înintervalul orar 17 00 -21:00, fiecare cursant având posibilitatea de a-şi alege atât zilele, cât şi orele de participare la curs.

– orar:

Luni/Miercuri-17:00 -18:30

Luni/Miercuri-18:45-20:15

Marti/Joi – 17:00 -18:30

Marti/Joi – 18:45-20:15

-posibilitatea de a recupera sedintele la care nu puteti ajunge !

– grupele sunt formate din maxim 10 cursanţi – nici prea puţini, astfel încât să devină plictisitor, nici prea mulţi, aşa că fiecare cursant are timp suficient să exerseze, să pună întrebări şi să participe la activităţi! Poti vedea si cursuri engleza online.

Curs Germana Timisoara adaptat nevoilor tale

Metoda : predarea se bazează pe exerciţii practice şi urmează fazele naturale de învăţare a limbii, renunţând la metoda clasică şi focalizând atenţia asupra comunicării încă de la început. În acest mod cursanţii sunt stimulaţi să-şi însuşească limba ca şi cum ar fi limba lor maternă şi pot ajunge să comunice mult mai repede, pentru că nu sunt frânaţi de respectarea regulilor rigide ale gramaticii.
– Acest lucru desigur, nu înseamnă că se renunţă la gramatică, doar că se adoptă o altă strategie de predare, se inversează ordinea: în primul rând se caută să se stimuleze utilizarea limbii după care vor fi aprofundate regulile.
– Păstrăm ordinea: înţeles, vorbit, citit, scris. Deja de la prima întâlnire predarea se face în limba engleză. Şi materialul didactic din dotare este elaborat conform acestei metode de predare.
Profesorii noştri sunt selectionati cu grija în baza unor criterii riguroase şi le este asigurat un training teoretic şi practic pentru a garanta profesionalismul şi omogenitatea cursurilor. Inainte de a merge in Germania sau in orice tara vorbitoare de germana, nu ai vrea sa stii germana calumea?

Garantie 100%

 

Oferim GARANŢIE 100%! Ce îseamnă acest lucru?
Dacă ai urmat cursurile unui modul împreună cu noi şi ai fost prezent în proporţie de 100%, dar la final nu ajungi la rezultatul dorit, îţi oferim oportunitatea de a urma din nou acel modul GRATIS!

La Centrul nostru de limbi straine oferim cursuri de calitate, de aceea ne permitem să oferim garantie de satisfacție! 💯

Garantia 100 100% este unul din modurile prin care noi ne asigurăm clienţii încă de la început că oferim cele mai calitative cursuri de limba engleză si germana din zona de Vest a României!

Scoala va oferea o consulatie gratuita si informativa cu un consultant de la cadrul didactic care va va prezenta in detaliu pachetele de studiu ,metoda didactica , costurile si modalitatile de plata !

Cursul se personalizeaza in functie de nivel si motivatia ta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *