Curs engleza

Curs Engleza Timisoara

Curs Engleza adaptat nevoilor tale il gasesti la noi! Te-ai gandit vreodata cat de importanta poate fi invatarea unor limbi straine si cate avantaje poate oferi atunci cand vine vorba de sansele de a gasi un loc de munca? Ei bine, mai jos iti vom explica de ce invatarea a cel putin o limba straina poate fi nu doar o necesitate ci si o placere. Fie ca doresti sa calatoresti, studiezi sau muncesti peste hotare, cunoasterea limbii engleze este o cerinta. Constientizand acest lucru, centrul de limbi straine al nostru va pune la dispozitie cursuri de limba engleza. Impreuna cu corpul nostru didactic, vei studia engleza prin intermediul diferitor activitati interactive.

curs engleza

Mai intai, iti oferim testare gratuită pentru a vedea nivelul tau de cunostinte al acestei limbi, iar mai apoi urmeaza ore regulate, fiecare a cate 90 de minute. Impreuna cu profesorii tai, ve-i avea posibilitatea de a-ti stabili orarul cursurilor in functie de ocupatiile tale zilnice. Pe langa asta, iti oferim cursuri de limba engleza atata offline cat si online (in varianta in care timpul nu iti permite sa fii prezent fizic la curs, centrul de limbi straine Fast English iti ofera posibilitatea de studiere a acestei limbi pe Skype, unde vor fi organizate la fel, intalniti a cate 90 de minute fiecare).

Deci, nu ezita sa studiezi limba engleza. Si unde o poti face mai bine decat la scoala de limbi straine a noastra? Iti oferim o testare gratuita a cunostintelor tale in limba engleza, pentru ca pentru noi, progresul si performanta tau este scopul nostru primordial. Din punctul nostru de vedere, a comunica si interactiona cu altii in engleza inseamna a oferi o noua perspectiva, a oferi o alternativa din punct de vedere profesional carierei.

Un curs engleza adaptat nevoilor tale

Niciodata, limba engleza nu a fost atat de aproape si la indemana.Inscrierile la cursuri au loc atat online (pe site-ul facultatii) cat si fizic. Sa nu uitam de testele de competenta lingvistica IELTS, TOEFL sau Cambridge care iti pot oferi sansa de a studia in una din institutiile universitare de peste hotare si a urma un program in limba engleza (atat in statele unde engleza oficiala cat si in altele). Te poti pregati in cadrul centrului nostru de limbi straine si eventual, sustine unul dintre aceste examene. La sfarsit de cursuri, vei putea sa te exprimi in limba engleza si vei putea interactiona usor cu persoanele ce locuiesc si activeaza in cadrul statelor unde limba engleza este vorbita majoritar. Practic engleza nu este doar un plus, ci si o necesitate a contemporaneitatii.

A calatori inseamna a tine mana pe pulsul societatii moderne. A cunoaste si a fi capabil de a utiliza corect o limba straina precum engleza poate servi drept pilon pentru comunicare, schimb intercultural de idei si pareri si nu in ultimul rand, dezvoltare culturala. Puteti citi operele marilor scriitori englezi sau americani in varianta originala, pastrand spiritul si felul de exprimare unic al autorilor. Puteti intelege fiecare ghid atunci cand mergeti la un muzeu, fie de istorie, natural sau de arta. In functie de acest lucru, va puteti apropia de toata cultura americana sau engleza, largindu-va prin urmare, orizontul cultural.

Motive pentru a participa la cursurile noastre

Avand in vedere ca limba engleza este vorbita si in SUA, nu ezitati sa mergeti peste ocean. De ce? Va prezentam mai jos mai multe argumente pentru care ati putea opta sa calatoriti sau stabiliti acolo:

  1. Natura variata. De la Sudul arid si secetos la Nordul inghetat, diferenta de temperatura constituie aproximativ 30° C. Merita vizitate parcurile naturale Yosemite și Yellowstone, lacurile Ontario, Michigan, Redfish sau Diablo. Peste 80 de varfuri au peste 4 mii de metri in cadrul a sute de lanturi muntoase. Sa nu uitam si de Marele Canion – o adevarata capodopera naturala;
  2. Economie si infrastructura foarte dezvoltata atat in Vest cat si in Est. Statele Unite ale Americii sunt un etalon la nivel mondial cand vine vorba de dezvoltarea tehnologiilor si inovatiilor. Totul este foarte organizat si serios. De la cele mai comode harti puse la dispozitia persoanelor ce locuiesc sau calatoresc prin SUA pana la drumuri de o calitate foarte buna. Pe langata asta, statul american ofera un numar foarte mare de locuri de munca iar daca cunosti o limba straina in plus, ai doar de castigat.
  3. Bucataria americana reprezinta o bogata gama: de la placinta cu mere la hamburgeri, hot dog si gaina prajita (toate au radacini britanice). Muzica: jazz, blues sau hip-hop s-a dezvoltat datorita influentei afro-americane si a nativilor americani. Fotbal american, baseball, basketball sau hochei, toate aceste tipuri de sport sunt practicate pe scara larga de un procent foarte mare din populatia SUA. Vorbind despre multiculturalitate, este necesar sa discutam despre orasul New-York: o conglomeratie de limbi.

Regatul Unit si SUA

  1. Aici puteti gasi cartiere unde persoanele care au venit si s-au stabilit aici isi desfasoara activitatea zilnica respectand traditiile de acasa: China Town, Koreatown, Little India, Little Odessa, Little Poland sau Little Italy. Acest lucru nu reprezinta un impediment in comunicare: cea mai mare majoritate a persoanelor respecta si vorbesc in limba engleza;
  2. Respectul fata de spatiul personal. Viata umana este recunoscuta ca o valoare de baza a societatii americane. Totul este construit si stabilit in conformitate cu necesitatile personale. Deservirea in restaurante si localuri publice este la un nivel inalt. Respectul de sine si pentru cei din jur este o trasatura de baza a civilizatiei americane. In SUA, a respecta si a tolera diversitatea este un lucru firesc;
  3. Dupa cum am specificat mai sus, economia SUA este una dintre cele mai dezvoltate din lume. Prin urmare, Statele Unite ale Americii si-au castigat o reputatie la nivel mondial de stat in care ideile pot fi puse in practica, in care fiecare are sansa de a-si pune pe roate conceptul. Exemple in acest sens pot servi companiile Microsoft, Apple, Pringles sau KFC, ajunse lideri pe piata mondiala si incepute ca urmare a unor initiative mici. Statul american practic sprijina financiar noile idei de afaceri. Prin urmare, Sutele de companii si zecile de corporatii creeaza din ce in ce mai multe locuri de munca pe zi ce trece.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *